Schapenhof presenteert

Teambuilding professional

Onze Schapenhof Games zijn door de jaren heen geëvolueerd naar een teambuildings-event dat alle pijlers van groepsdynamiek bevat. Door de uiterst professionele aanbreng en begeleiden van super originele spelletjes kunnen wij voor elk team hoe divers ook een gepast programma aanbieden. Communicatie, flexibiliteit, overleg, zich goed voelen en humor zijn onze aandachtpunten die wij telkens als doel voor ogen hebben.

Door de juiste keuze uit 24 verschillende opdrachten en spelopbouw kunnen wij een zeer gevarieerd programma aanbieden dat voor alle leeftijden haalbaar is. Het Schapenhof heeft ook heel wat overdekte stallen dat voor elk weerstype en bijhorend seizoen een oplossing kan bieden. Door de samenwerking met een externe cateraar kunnen wij ook dat lekkere extraatje aanbieden in onze polyvalente zaal.

Beschikbare data voor juni 2024: VOLZET

Beschikbare Data voor juli-augustus: Zelf opvragen (Bouwinzet 12 juli enkel sessie voormiddag nog vrij)

Beschikbare data voor september 2024: Donderdag 19 september

Beschikbare data voor oktober 2024: / Dinsdag 8 oktober in optie//Dinsdag 15 oktober/ Woensdag 16 oktober/ Donderdag 17 oktober in optie/Donderdag 24 oktober/ /Dinsdag 29 oktober/ Woensdag 30 oktober

Beschikbare Data voor november-december: Zelf opvragen

U heeft de keuze uit 3 onderstaande arrangementen.

Ja, ik heb interesse
 • De boerderij-proeverij

  Kiest u met uw team voor dit concept verwelkomen wij jullie in de voormiddag vanaf 9.00 uur op onze boerderij. Wij spelen 6 doordachte opdrachten tussen half 10 en 12.00 uur.

  Prijs: Vanaf 28 € pp. (excl btw)

  Ja, ik heb interesse
 • Arrangement 2

  De boer op

  Dit event heeft steeds plaats in de namiddag en is het populairste arrangement van ons aanbod. Na de verwelkoming om 13.00 uur speelt u 7 uitgebreide opdrachten op onze locatie tussen half 2 en half 5. Alle facetten van het teambuilden komen aan bod.

  Prijs: Vanaf 33 € pp. (excl btw)

  Ja, ik heb interesse
 • Arrangement 3

  De boer op en top

  U kiest met dit arrangement voor een ganse dag op onze boerderij te vertoeven tussen half 10 en 16.30 uur. Na een korte rondleiding door de schapenboerderij speelt u 4 opdrachten in de voormiddag. Na een eventuele maaltijd gaat het programma in de namiddag verder met 6 dynamische opdrachten. Er is tijd voor een lach en plezier. Contact met de schapen staat ook op het programma.

  Het ideale concept voor uw team om een ganse dag op onze locatie door te brengen en te genieten van de landelijke rust.

  Prijs: Vanaf 45 € pp (excl btw)

  Ja, ik heb interesse

“Ik vind jullie educatieve hoeve een prachtig voorbeeld van een organisatie met duidelijke visie en structuur, alles tot in de puntjes voorbereid, prachtige omgeving en ook de orde op de boerderij straalde rust uit. De begeleiding uiterst professioneel. Zeer duidelijke instructies en met de nodige lach en zwans!”

Cindy van De Leerexpert

Wij vinden het een grote eer wanneer bedrijven of organisaties, groot en klein, 
met ons komen samenwerken op het Schapenhof. Onder andere deze bedrijven waren bij ons reeds te gast:

Fike Europe – Maris Stella Malle – Klein Seminarie Hoogstraten – Emrol – Campus Kajee – CM Antwerpen – Janssen Pharmaceutica – Goed Wonen – Thomas More Vorselaar – Dafra Farma – Bouwmaterialen Mattheeussen – Limar Chocolates – FOD Financiën - Steinerschool Turnhout – AZ Klina – VITO Hoogstraten – Planckeniers Ravels – Bouwbedrijf Ooms – KFC Zwarte Leeuw – VV Vosselaar – De Wegwijzer – Sint-Lucia – TriFinance Belgium – GZA – Het Zilvermeer – Koningin Paola Kinderziekenhuis – …