Schapenhof presenteert

Friends & Family

Door onze jarenlange ervaring en het steeds bedenken van nieuwe opdrachten hebben wij momenteel een heel ruim aanbod van Schapenhof Games. Hierdoor kunnen wij ook voor “friends and family” het gepaste aanbod samenstellen. Het gaat er iets losser aan toe en vooral humor staat centraal. Voor elke doelgroep hebben wij een concept uitgewerkt zodat zij ook een onvergetelijke dag op het Schapenhof kunnen beleven. Vooral op zaterdagen kan je daarvoor bij ons terecht. Bekijk onderstaande info en u geraakt snel overtuigd dat dit iets voor jullie is.

Omwille van de huidige corona in de maatschappij heeft het Schapenhof zijn Schapenhof Games helemaal Coronaproof gemaakt. De spelen zijn zo aangepast dat er geen fysiek contact is met andere deelnemers en er worden zeer strikte hygiënische maatregelen gehanteerd. Ons concept draait sinds half augustus weer volop met bijna dagelijks groepen die opteren voor een event op onze boerderij. Wij krijgen sinds half september weer massaal veel aanvragen voor deze winter en 2021 na de mond-op-mond-reclame over onze aanpak. Aarzel niet om meer info op te vragen en te informeren naar vrije data.

Vrije data november tot en met december voor Schapenhof Games zelf opvragen

Vrije data oktober voor een verjaardagsfeestje:   VOLZET

Vrije data voor november voor een verjaardagsfeestje::  Zondag 8 november 09.30-12.00 uur/Woensdag 11 november 13.30-16.00 uur

Vrije data voor december voor een verjaardagsfeestje:: Zaterdag 12 december 09.45-12.15 uur/ zaterdag 12 december 13.30-16.00 uur/Woensdag 19 december 13.30-)16.00 uur/ Zaterdag/ Woensdag 23 december 09.45-12.15 uur/ Woensdag 23 december 13.30-16.00 uur/ Zaterdag 26 december 13.30-16.00 uur/Zondag 27 december 09.45-12.15 uur/ Zondag 27 december 13.30-16.00 uur/ Dinsdag 29 december 09.45-12.15 uur/

Ja, ik heb interesse
 • Vrienden activiteit

  Friends

  Heel wat vriendengroepen kiezen voor een voor- of namiddag op onze boerderij. U speelt een spelcompetitie van boerderijspelen waar iedereen centraal staat. Leuke opdrachten in een spontane sfeer zorgen vaak voor te gekke taferelen. Heel wat vrijgezellen, neven of nichten of sportverenigingen kiezen voor dit concept als teambuilding.

  Prijs: Vanaf 20 € pp (excl btw)

  Ja, ik heb interesse
 • Familie activiteit

  Family

  Heb jij zin voor een actieve familiedag op een boerderij in plaats van een klassiek tafelfeest? Het Schapenhof heeft een formule uitgewerkt voor families waar iedereen aan zijn trekken komt. U speelt gedurende een halve dag 6 opdrachten die wij selecteren uit ons aanbod voor volwassenen. Door enkele spelaanpassingen kunnen ook kinderen mee aan de slag. Ook de iets oudere van de familie worden actief betrokken zodat zij ook kunnen genieten. Door het spel-programma heen staan enkele info-momenten over de boerderij op het menu. Kinderen kunnen spelen in het Strodoolhof en na het event neemt boer Jef ze mee op een ritje met de Sheep Express. Afsluiten met een heerlijke maaltijd kan als de buikjes rommelen.

  Zeker een aanrader in het voorjaar wanneer de lammetjes net geboren zijn.

  Prijs volwassenen:
  20 € pp (excl btw)

  Prijs kinderen lagere school:
  10 € pp (excl btw)

  Prijs kinderen kleuterschool:
  5 € pp (excl btw)

  Groepen minimaal 20 en maximaal 55 personen

  Ja, ik heb interesse
 • Kinder activiteit

  Verjaardags-feestjes

  Het concept waar het Schapenhof mee bekend is geworden. Nog steeds, al is het minder frequent kan u een feestje houden op onze boerderij. Wij bieden een programma aan voor kinderen van de lagere school waar schaap en spel centraal staan. U bent steeds alleen op onze locatie en boer Jef houdt de kinderen 2,5 uur actief bezig.

  Vanaf maandag 8 juni kan u reserveren voor een feestje in de maand juni of voor in de grote vakantie. Deze zijn door COVID 19 in een veilig kleedje gestoken Meer info hierover dient u aan te vragen via mail of telefoon.

  Vrije data Oktober: VOLZET

  Vrije data november : Zondag 8 november 09.30-12.00 uur// Woensdag 11 november 13.30-16.00 uur

  Vrije data voor december voor een verjaardagsfeestje:: /Zaterdag 12 december 09.45-12.15 uur/ zaterdag 12 december 13.30-16.00 uur/Woensdag 19 december 13.30-)16.00 uur/ Zaterdag/ Woensdag 23 december 09.45-12.15 uur/ Woensdag 23 december 13.30-16.00 uur/ Zaterdag 26 december 13.30-16.00 uur/Zondag 27 december 09.45-12.15 uur/ Zondag 27 december 13.30-16.00 uur/ Dinsdag 29 december 09.45-12.15 uur

  Prijs: 160 € voor 10 kinderen catering en drank inbegrepen
  (incl btw)

  .Voor een reservatie van een feestje de data, naam en leeftijd van de jarige doorgeven via mail of telefoneren naar 0495 34 04 88 (feestjes enkel mogelijk vanaf kinderen lagere school)

  Data’s voor de periode tussen oktober en december kan u zelf opvragen. 

  Ja, ik heb interesse


Ook dat nog

 • Ook dat nog

  Boerengolf

  Dit ludieke spel heeft weinig extra uitleg nodig. U neemt het in verschillende kuddes van maximaal 5 personen tegen elkaar op in een spelletje golf. Groot verschil is dat uw golfstok bestaat uit een klomp en de bal de doorsnee heeft van een halve voetbal. Tussen de schapen door in de wei doet u een wandeling van anderhalf uur en waant u zich de Thomas Pieters van dit spel. Wij maken gebruik van de natuurlijke hindernissen in de wei en maaien echte greens aan de holes.

  Ontwijk wel de schapenkeutels!!!

  Wij zijn trouwens een echte erkende boerengolfbaan in België sinds 2012.

  Prijs volwassenen
  10 € pp (excl btw)

  Prijs kinderen:
  6 € pp (excl btw)

  Spel enkel mogelijk  vanaf 13 juni  tot het einde van de grote vakantie

  Ja, ik heb interesse
 • Ook dat nog

  Schapen-theater

  Met de hulp van toerisme Rijkevorsel werd dit Figurentheater op poten gezet. Vanop een strotribune in de schapenstal kunnen 60 toeschouwers de bonte avonturen aanschouwen van de 2 bekende rammen van het Schapenhof. De voorbije jaren passeerden al 5 voorstellingen. Telkens met uitverkochte stallen. In de winter van 2018-2019 staan er geen voorstellingen gepland. Samen met de grote bezieler van dit project Gert Boeckx broeden wij op een nieuw format waar wij in de loop van 2019 mee op de proppen komen.

  Ja, ik heb interesse
 • Ook dat nog

  Rondleidingen

  Naast het belevingsaspect van de boerderij blijft het Schapenhof natuurlijk ook een landbouwbedrijf. De boer neemt jullie na ontvangst met koffie doorheen de stallen voor een rondleiding van meer dan 2 uur.

  De oude stallen waar de ouders vroeger varkens hielden, zijn met eigen middelen omgebouwd tot een functionele schapenstal voor 60 ooien. Hij brengt zijn passie voor het schaap tijdens de rondleiding over op de bezoekers die zo een beeld krijgen van de andere kant van het bedrijf. Deze activiteit is uitermate geschikt voor families, gepensioneerden of verenigingen.

  Door de nieuwe verwarmde ruimte, voorzien van doorkijkraam naar de schapenstal, is deze uitstap een aanrader in de winter wanneer de schapen aan het aflammeren zijn.

  Prijs: 10 € pp (excl btw)
  koffie en vla inbegrepen

  Referenties:
  KVLV Brecht / OKRA Meersel-Dreef / Ziekenzorg Vosselaar / Zwart Goor / …

  Wij hebben ook een aangepast programma voor leefgroepen vanaf 25 personen

  Ja, ik heb interesse

“Wat een supergeweldig initiatief van zeer aangename mensen met een hart voor schapen en teamgeest! Echt ideaal voor de team-spirit en iedereen was dan ook zeer gemotiveerd en laaiend enthousiast. We hebben er met zijn allen ongelofelijk van genoten... iedereen genoot en deed mee en als afsluiter werden we getrakteerd op een overheerlijke BBQ... die super smaakte na alle originele spelletjes! Het was top!!!”

Caroline Sterkens