Schapenhof presenteert

Friends & Family

Door onze jarenlange ervaring en het steeds bedenken van nieuwe opdrachten hebben wij momenteel een heel ruim aanbod van Schapenhof Games. Hierdoor kunnen wij ook voor “friends and family” het gepaste aanbod samenstellen. Het gaat er iets losser aan toe en vooral humor staat centraal. Voor elke doelgroep hebben wij een concept uitgewerkt zodat zij ook een onvergetelijke dag op het Schapenhof kunnen beleven. Vooral op zaterdagen kan je daarvoor bij ons terecht. Bekijk onderstaande info en u geraakt snel overtuigd dat dit iets voor jullie is.

Volgende data zijn beschikbaar voor onze Schapenhof Games voor volwassenen

Data juli/ VOLZET

Data augustus: Zaterdag 17 augustus/ Zaterdag 31 augustus

Data september: VOLZET

Data oktober: Zaterdag 12 oktober voormiddag/ zaterdag 19 oktober/Zaterdag 26 oktober

Data november: zaterdag 2 november/ zaterdag 9 november/zaterdag 23 november/ zaterdag 30 november

Data december: zelf opvragen

Data juli-december 2024: Zaterdagen zelf opvragen

Volgende data zijn beschikbaar voor een verjaardagsfeestje voor kinderen van de lagere school.

Data’s voor de grote vakantie: VOLZET

Data’s voor september en oktober: VOLZET

Data’s voor november en december: reserveren mogelijk vanaf 15 oktober

Reserveren via telefoon of mailtje naar info@schapenhof.be

Ja, ik heb interesse
 • Vrienden activiteit

  Friends

  Heel wat vriendengroepen kiezen voor een voor- of namiddag op onze boerderij. U speelt een spelcompetitie van boerderijspelen waar iedereen centraal staat. Leuke opdrachten in een spontane sfeer zorgen vaak voor te gekke taferelen. Heel wat vrijgezellen, neven of nichten of sportverenigingen kiezen voor dit concept als teambuilding.

  Prijs: Vanaf 30 € pp tot 35 € pp (excl btw) afhankelijk van lengte van het programma.

  Ja, ik heb interesse
 • Familie activiteit

  Family

  Heb jij zin voor een actieve familiedag op een boerderij in plaats van een klassiek tafelfeest? Het Schapenhof heeft een formule uitgewerkt voor families waar iedereen aan zijn trekken komt. U speelt gedurende een halve dag 6 opdrachten die wij selecteren uit ons aanbod voor volwassenen. Door enkele spelaanpassingen kunnen ook kinderen mee aan de slag. Ook de iets oudere van de familie worden actief betrokken zodat zij ook kunnen genieten. Door het spel-programma heen staan enkele info-momenten over de boerderij op het menu. Kinderen kunnen spelen in het Strodoolhof en na het event neemt boer Jef ze mee op een ritje met de Sheep Express. Afsluiten met een heerlijke maaltijd kan als de buikjes rommelen.

  Zeker een aanrader in het voorjaar wanneer de lammetjes net geboren zijn.

  Prijs volwassenen:

  Vanaf 28 € pp (excl btw)

  Prijs kinderen Middelbare school:
  18 € pp (excl btw)

  Prijs kinderen lagere school:
  14 € pp (excl btw)

  Prijs kinderen kleuterschool:
  6 € pp (excl btw)

  Groepen minimaal 20 en maximaal 55 personen

  Ja, ik heb interesse
 • Kinder activiteit

  Verjaardags-feestjes

  Het concept waar het Schapenhof mee bekend is geworden. Nog steeds, al is het minder frequent kan u een feestje houden op onze boerderij. Wij bieden een programma aan voor kinderen van de lagere school waar schaap en spel centraal staan. U bent steeds alleen op onze locatie en boer Jef houdt de kinderen 2,5 uur actief bezig.

  Meer info hierover dient u aan te vragen via mail of telefoon.

  Reserveren via telefoon of mailtje naar info@schapenhof.be

  · Schapenhof Zomerparty Fun & Games €160 voor groep van 10 kinderen + €10 per extra kind

  · Schapenhof Zomerparty Fun, Food & Games: €200 voor groep van 10 kinderen + €12 per extra kind

  Voor een reservatie van een feestje de data, naam en leeftijd van de jarige doorgeven via mail of telefoneren naar 0495 34 04 88 (feestjes enkel mogelijk vanaf kinderen lagere school)

   

  Ja, ik heb interesse


Ook dat nog

 • Ook dat nog

  Knuffel-rondleiding

  Door de corona Pandemie werden enkele nieuwe concepten met succes gelanceerd waaronder de bubbel-rondleiding voor gezinnen. Nu de corona-epidemie iets meer op de achtergrond is verdwenen noemen wij dit vanaf 2022 een knuffel-rondleding.

  Wanneer de agenda het toelaat ben je met je eigen gezin of met bevriende gezinnen welkom voor een VIP-rondleiding. Boer jef neemt je in een actieve rondleiding mee doorheen de boerderij. Laat de lammetjes knuffelen, speelt enkele spelletjes en een ritje met de huifkar kan niet ontbreken. Zalig genieten tussen onze schapen.

  Dir concept kan enkel gereserveerd worden in de kerst-en krokusvakantie wanneer het wordt aangekondigd op onze facebook pagina van het Schapenhof. Wees er steeds snel bij want de tijdssloten zijn beperkt en de vraag enorm groot.

   

   

  Ja, ik heb interesse
 • Ook dat nog

  Schapen-theater

  Met de hulp van toerisme Rijkevorsel werd dit Figurentheater op poten gezet. Vanop een strotribune in de schapenstal kunnen 60 toeschouwers de bonte avonturen aanschouwen van de 2 bekende rammen van het Schapenhof. De voorbije jaren passeerden al 5 voorstellingen. Telkens met uitverkochte stallen. In de winter van 2024-2025 staan er geen voorstellingen gepland. Samen met de grote bezieler van dit project Gert Boeckx bekijken wij nog of dit succesverhaal ooit een vervolg gaat krijgen.

  Ja, ik heb interesse
 • Ook dat nog

  Rondleidingen

  Naast het belevingsaspect van de boerderij blijft het Schapenhof natuurlijk ook een landbouwbedrijf. De boer neemt jullie na ontvangst met koffie doorheen de stallen voor een rondleiding van meer dan 2 uur.

  De oude stallen waar de ouders vroeger varkens hielden, zijn met eigen middelen omgebouwd tot een functionele schapenstal voor 60 ooien. Hij brengt zijn passie voor het schaap tijdens de rondleiding over op de bezoekers die zo een beeld krijgen van de andere kant van het bedrijf. Deze activiteit is uitermate geschikt voor families, gepensioneerden of verenigingen.

  Door de nieuwe verwarmde ruimte, voorzien van doorkijkraam naar de schapenstal, is deze uitstap een aanrader in de winter wanneer de schapen aan het aflammeren zijn.

  Prijs: 15 € pp (excl btw)
  koffie en vla inbegrepen

  Referenties:
  KVLV Brecht / OKRA Meersel-Dreef / Ziekenzorg Vosselaar / Zwart Goor / …

  Wij hebben ook een aangepast programma voor leefgroepen vanaf 25 personen

  Ja, ik heb interesse

“Wat een supergeweldig initiatief van zeer aangename mensen met een hart voor schapen en teamgeest! Echt ideaal voor de team-spirit en iedereen was dan ook zeer gemotiveerd en laaiend enthousiast. We hebben er met zijn allen ongelofelijk van genoten... iedereen genoot en deed mee en als afsluiter werden we getrakteerd op een overheerlijke BBQ... die super smaakte na alle originele spelletjes! Het was top!!!”

Caroline Sterkens