Verjaardagen

Verjaardagsfeestjes  Stuur een mail met data van het feestje , naam en leeftijd van de  jarige

Vanaf 2 januari (07.00 uur) kan u reserveren voor de maanden februari, maart en april. Dan kan u de beschikbara data hier terugvinden.

Vanaf 2 juni ( 07.00 uu) kan u reserveren voor de beschikbare plaatsen in de grote vakantie.

Vanaf 1 oktober ( 07.00 uur)  kan u reserveren voor de maanden november, december en januari. Dan kan u de beschikbare data hier terugvinden.

In de maanden mei, juni, september en oktober worden er geen verjaardagsfeestjes gegeven omwille van de andere activiteiten.

Hoe reserveren ?

U stuurt een mailtje met uw voorkeur. Gelieve de naam en de leeftijd van de jarige door te geven.

Wil jij een origineel verjaardagsfeest ? Kom dan naar het Schapenhof en beleef gedurende 3-uur een onvergetelijke dag. Boer jef laat de kinderen onder zijn persoonlijke bgeleiding met een hele waaier van verschillende spelletjes zijn unieke boerderij "beleven". Door alle aanwezige faciliteiten worden de kinderen volledig ondergedompeld in het leven van de boerderij. U bent steeds met uw groep alleen op onze boerderij en krijgt zo een VIP-behandeling.

Wij nemen de kinderen mee met de Sheep Express doorheen de wei vol schapen. We laten ze de dieren eten geven. Een fotozoektocht doorheen de stallen ,een mollenspel en zelfs een heus stroparcours behoort tot de mogelijkheden. Ook de boerengolf zorgt voor veel plezier.

De spelletjes zijn leeftijdsgebonden. Feestjes kunnen vanaf kinderen in de laatste kleuterklas tot en met 12 jaar en worden door mezelf of mijn vrouw begeleid. We trachten elk feestje zijn eigen karakter te geven en passen onze spelletjes aan voor het doelpubliek.

Het schapenseizoen heeft natuurlijk ook zijn invloed, zo staat de winter vooral in het teken van de lammetjes die geboren worden en de zomer in het teken van de weispelletjes. 

Prijsinfo op aanvraag. Door de grote vraag zijn de beschikbare data zeer beperkt. Wees er dus snel bij….

 

 

Meer info over "Verjaardagen"?