Vrije data september 2018: VOLZET

Vrije data oktober 2018: VOLZET

Vrije data november: Dinsdag 6 november namiddag/ Woensdag 7 november/Vrijdag 9 november/Dinsdag 13 november namiddag/ Donderdag 15 november/Dinsdag 20 november namiddag/ Woensdag 22 november/ Woensdag 29 november/ Donderdag 29 november/ Vrijdag 30 november

Andere data tussen december 2018 en maart 2019  zelf opvragen

 De Topper van het Schapenhof. Tijdens de Farm Games krijgen de deelnemers  boerderijspelletjes voorgeschoteld waar schaap en spel centraal staan. Doordat deze teambuildings zich afspeelt op een boerderij voel je de rust van het platteland.

Na aankomst worden de deelnemers dmv een boederijsjaaltje in verschillende schapenkuddes verdeeld en strijden ze voor een heuse trofee. Het spelschema kan vooraf worden besproken en aangepast aan de doelgroep. Naast bedrijven, mensen uit de sociale wereld, leerlingen in het kader van een sportdag kunnen ook families het concept gebruiken voor leuk familieonderonsje. Wij kunnen dit ongeacht het weer organiseren voor groepen van 12 tot en met 65 personen.

Door de nieuwe ruimte kunnen we een heel jaar door de Farm Games organiseren. Schapen knallen, de klompenloop, Bella melken, schapen vangen, de wolzakkenrace, het stroparcours,… zijn al veelbelovende namen van wat jullie kunnen verwachten.

Volgende arrangementen kunnen worden gekozen :

 * Boerderijproeverij : Voormiddagprogramma met 2-uur spel

 * De Boer Op : Namiddagprogramma met 3-uur spel

 * De Boer Op en Top : Volledig dagprogramma met rondleding en 3-uur spel

 

Info en prijs over arrangementen via mail te verkrijgen. Neem zeker even een kijkje op de facebookpagina van het schapenhof. Aan de hand van foto's en flmpjes van diverse groepen kan u al wat in de sfeer komen.

Een greep uit de bedrijven die ons bezochten:

Referenties

Meer info over "Teambuilding"?