Vrije data maart 2018:   VOLZET

Vrije data april 2018:  Dinsdag 24 april voormiddag/ Donderdag 26 april / Vrijdag 27 april

Vrije data mei 2018::  Vrijdag 4 mei tot 17.00 uur/ Maandag 7 mei/ Zaterdag 12 mei voormiddag//Maandag 14 mei/ Vrijdag 18 mei  voormiddag/Donderdag 24 mei in optie/Zaterdag 26 mei voormiddag/Donderdag 31 mei in optie

Vrije data juni 2018: Dinsdag 12 juni voormiddag/ Donderdag 14 juni in optie/ zaterdag 16 juni voormiddag/Maandag 18 juni//Donderdag 28 juni/ Zaterdag 30 juni voormiddag/ Zondag 1 juli!

Andere data tussen juli en decemnber 2018 zelf opvragen.

 De Topper van het Schapenhof. Tijdens de Farm Games krijgen de deelnemers  boerderijspelletjes voorgeschoteld waar schaap en spel centraal staan. Doordat deze teambuildings zich afspeelt op een boerderij voel je de rust van het platteland.

Na aankomst worden de deelnemers dmv een boederijsjaaltje in verschillende schapenkuddes verdeeld en strijden ze voor een heuse trofee. Het spelschema kan vooraf worden besproken en aangepast aan de doelgroep. Naast bedrijven, mensen uit de sociale wereld, leerlingen in het kader van een sportdag kunnen ook families het concept gebruiken voor leuk familieonderonsje. Wij kunnen dit ongeacht het weer organiseren voor groepen van 12 tot en met 65 personen.

Door de nieuwe ruimte kunnen we een heel jaar door de Farm Games organiseren. Schapen knallen, de klompenloop, Bella melken, schapen vangen, de wolzakkenrace, het stroparcours,… zijn al veelbelovende namen van wat jullie kunnen verwachten.

Volgende arrangementen kunnen worden gekozen :

 * Boerderijproeverij : Voormiddagprogramma met 2-uur spel

 * De Boer Op : Namiddagprogramma met 3-uur spel

 * De Boer Op en Top : Volledig dagprogramma met rondleding en 3-uur spel

 

Info en prijs over arrangementen via mail te verkrijgen. Neem zeker even een kijkje op de facebookpagina van het schapenhof. Aan de hand van foto's en flmpjes van diverse groepen kan u al wat in de sfeer komen.

Een greep uit de bedrijven die ons bezochten:

Referenties

Meer info over "Teambuilding"?