Na 5 schitterende jaren met zeer  mooie voorstellingen gaan Sjokoo en Pistolet een winter op stal. In de winter van 2018-2019 worden er geen voorstellingen opgevoerd. Na het megasucces is het tijd voor het uitwerken van een nieuw concept rond onze helden.  Volg het Schapenhof op Facebook en blijf zo op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen die wij voor ogen hebben.

 

Met de hulp van toerisme Rijkevorsel werd dit Figurentheater op poten gezet. Vanop een strotribune in de schapenstal kunnen 60 toeschouwers de bonte avonturen aanschouwen van de 2 bekende rammen van het Schapenhof. De voorbije jaren passeerden al 4 voorstellingen: ‘Sjokoo en Pistolet, ‘Worst’, ‘Roodflapje en de Sjarmante wolf’, ‘Als de kat van huis is …’. Bij deze laatste voorstelling maakten we ons eerste Schapenhofprentenboek. De laatste exemplaren liggen nog op het Schapenhof 

De voorstelling duurt 40 minuten en is uitermate geschikt voor kleuters en lagere schoolkinderen. U dient steeds te reserveren via de website voor uw gewenste voorkeursdata.Voor en na de voorstelling is er nog randanimatie voorzien op de boerderij. 

Meer info over "Schapentheater"?