Het 4 de seizoen van het schapentheater zit er net op. 12 voorstellingen werden er gehouden in december 2016  en januari 2017. Het was een groot succes. Ook het pas ontworpen illustratieboek  rond dit theaterstuk kon op veel aandacht rekenen. Binnenkort starten de gesprekken voor een 5 de seizoen komende winter. Wil je zeker op de hoogte blijven van de laatste info hieromtrent volg het schapenhof op facebook.  Graag tot volgend jaar...

VANAF 4 NOVEMBER 2017 KAN U TICKETS BESTELLEN VOOR DE WINTER VAN 2017-2018

 

  • Het Schapenhof is fier op het nieuwe concept dat u sinds 2013 enkel in de winter kan beleven op het Schapenhof: het Schapentheater.  Een spannend verhaal waar "Sjokoo en Pistolet " centraal staan.

    Met de hulp van de VVV van Rijkevorsel werd een heus Figurentheater op poten gezet dat als titel “Sjokoo en Pistolet” meekreeg. Vanop een stro-tribune in de schapenstal kunnen 60 toeschouwers de lotgevallen aanschouwen van de 2 bekende rammen van het schapenhof, Boer Boer en juffrouw Porselein die een bezoekje wil brengen aan het Schapenhof.

    De voorstelling duurt 40 minuten en is uitermate geschikt voor kleuters en lagere schoolkinderen. U dient steeds te reserveren via de website voor uw gewenste voorkeursdata.Voor en na de voorstelling is er nog randanimatie voorzien op de boerderij. 

    Prijs volwassenen €10 kinderen €8.

    Inbegrepen zijn:Nieuw stro-doolhof ontdekken,lammetjes knuffelen en ritje met de Sheep Express

Meer info over "Schapentheater"?